غذاهای محلی مالزی

معرفی غذای چای گوشت با استخون مالزی

باکوته در زبان مالزی به معنی “چای گوشت با استخون” هستش، ولی در واقع هیچ چایی در ترکیبات این سوپ خوشمزه و لذیذ وجود نداره! چون بعد از خوردن غذا چایی سرو میکنن براتون.در عوض گوشت دنده خوک با قارچ، سیر، توفو، و گیاهان آب پز داره و بعدش هم با برنج و یا نودل سرو میشه.. این غذا توی روزهای بارونی میچسبه و خیلی خوشمزس و از یهترین غذاهای مالزی به حساب میاد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن