معرفی غذاهای مالزی

معرفی غذای چای گوشت با استخون مالزی ( Bakuteh )

باکوته در زبان مالزی به معنی “چای گوشت با استخون” هستش، ولی در واقع هیچ چایی در ترکیبات این سوپ خوشمزه و لذیذ وجود نداره! چون بعد از خوردن غذا چایی سرو میکنن براتون.در عوض گوشت دنده خوک با قارچ، سیر، توفو، و گیاهان آب پز داره و بعدش هم با برنج و یا نودل سرو میشه.. این غذا توی روزهای بارونی میچسبه و خیلی خوشمزس و از یهترین غذاهای مالزی به حساب میاد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن