معرفی غذاهای مالزی

غذاهای خوشمزه محلی کووالامپور

با توجه به تنوع فرهنگی مالزی می‌توان گفت بهشتی برای علاقه‌مندان به غذا است تا از هر نوع غذایی که دوست دارند، از کباب‌ها با بوی هوس‌انگیزشان تا برنج و نودل سرخ شده و غذاهای گریل شده دریایی را یکجا در کنار هم داشته باشند. جمعیت اصلی کشور مالزی را عمدتا اقوام مالایی، چینی و هندی تشکیل می‌دهد و دلیل تنوع غذایی از فرهنگ‌ های مختلف در این کشور است. پایتخت مالزی، کوآلالامپور برخی از بهترین غذاخوری‌ها و رستوران‌های آسیای جنوب شرقی را دارد که می‌توان با کمترین هزینه غذاهای محلی و اصیل این سرزمین را امتحان کرد، در ادامه با غذاهای خوشمزه محلی کووالامپور آشنا می شوید.

ناسی لماک (Nasi lemak)

پادشاه غذاهای مالایی، ناسی لماک است که محبوب‌ترین غذای محلی مالزی است و به معنای «برنج چرب» است. این غذا شامل برنجی است که از شب قبل در شیره نارگیل خیس می‌شود، تخم‌مرغ آب‌پز، بادام‌زمینی سرخ‌شده، ماهی کولی یا ماهی‌های خشک‌ شده و به همراه سس تندی که از میگو تهیه می‌شود، است.

ناسی لماک

این غذا در بهترین و مجللترین رستوران‌های کووالاپور که بسیار گران است سرو می شود و همچنین در غذا فروشی‌های کنار جاده حتی با قیمت خیلی کم نیز پیدا می‌شود. محلی‌ها اغلب این غذا که ترکیبی از مزه‌های گوناگون است با دست میل می‌کنند.

نودل سرخ شده (Mee Goreng)

این غذا که یکی از غذاهای اصلی مالزی محسوب می‌شود، نودل سرخ‌شده با طعمی بسیار تند است که از ترکیب موسیر یا پیاز و کمی سیر با مقداری از تکه‌های گوشت که عموما مرغ یا میگو است، درست می‌شود. همه این مواد یکی یکی تفت داده شده و با یکدیگر ترکیب می‌شوند و در نهایت پس از آماده شدن با مقداری سبزیجات تزیین می‌شود.

نودل سرخ شده

از آنجا که این غذا طرفداران بسیاری دارد در هر جایی از دکه‌های غذا فروشی تا رستوران‌های مجلل به راحتی آن را پیدا می‌کنید. این غذا گزینه عالی برای علاقه‌مندان به غذاهای تند و نودل‌ها است.

لاکسا (Laksa)

لاکسا سوپی تند و ترکیبی از ادویه‌های مختلف است که به نوعی ترکیب آشپزی مالایی و چینی محسوب می‌شود. این غذا از نودل برنج یا رشته‌فرنگی برنج و گوشت مرغ، میگو یا ماهی، به همراه ادویه‌های تند تشکیل شده است.

لاکسا
مایع اصلی به کار رفته در پخت این غذا «شیره نارگیل» یا «آسام ترش» (تمر هندی یا نوعی میوه ترش بنام گِلوگور) است. این غذا در کشورهای مختلفی درست می‌شود که هر جا دستورات و روش‌‌های طبخ متفاوتی دارد.

روجاک (Rojak)

روجاک

روجاک در اصل نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که در کشورهای اندونزی، مالزی و سنگاپور درست می‌شود. این سالاد شامل ساقه لوبیا، خیار خرد شده و چغندر، کیک آردی، تخم مرغ سفت پخته شده و پودر میگو است که داخل ظرفی می‌ریزند و آن را با سس شیرین و ادویه بادام زمینی مخلوط می‌کنند، در بعضی از ترکیبات از سیب زمینی پخته شده و گریپ فروت به همراه سس شکلاتی شیرین نیز استفاده می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بستن